{"id":113,"date":"2012-04-06T12:59:04","date_gmt":"2012-04-06T12:59:04","guid":{"rendered":"http:\/\/bbqtotaalmarkt.nl\/?p=113"},"modified":"2021-09-12T13:13:56","modified_gmt":"2021-09-12T13:13:56","slug":"tips-voor-een-geslaagde-barbecue","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/bbqtotaalmarkt.nl\/tips-voor-een-geslaagde-barbecue\/","title":{"rendered":"Tips voor een geslaagde barbecue"},"content":{"rendered":"

In de zomer is het warm waardoor vlees sneller bederft. Llaat het zo lang mogelijk in de koelkast staan. Zet niet alles in \u00e9\u00e9n keer op tafel, maar verdeel het vlees in porties. Gebruik schone tangen en schalen en houd rauw en gegaard vlees gescheiden. Zet het vlees tijdens het barbecue\u00ebn in de schaduw, het liefst onder een vliegenkap.
\n<\/p>\n